Aston Martin: Τα αποκαλυπτήρια της νέας Vantage 

Η νέα Aston Martin Vantage θα κάνει ντεμπούτο στις 12 Φεβρουαρίου, στο πλευρό του μονοθεσίου της για τη Formula 1, AMR24, και της νέας, αγωνιστικής Vantage GT3.


Η εταιρεία δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία teaser της Vantage, στην οποία εμφανίζεται μόνο το μπροστινό φτερό του οχήματος, που φαίνεται να έχει διατηρήσει τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς του υπάρχοντος μοντέλου.

Η ανακοίνωση της Aston Martin δεν προσφέρει πολλά παραπάνω, πέρα από τη φωτογραφία και την ημερομηνία παρουσίασης, όμως έχουν ήδη γίνει γνωστές κάποιες πληροφορίες σχετικά. Αναμένεται ότι κάτω από το κάλυμμα θα κρύβεται ο ίδιος ή παρόμοιος κινητήρας V8 χωρητικότητας 4,0 L, διά χειρός AMG, που βρίσκει κανείς στην τρέχουσα Vantage, του οποίου η ισχύς παραμένει άγνωστη.

Αυτή τη στιγμή, η DB12 χρησιμοποιεί τον twin turbo V8, ο οποίος παράγει 680 PS και 800 Nm ροπής, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε παρόμοια νούμερα και στην Vantage, η οποία ήδη φημολογείται ότι θα είναι αρκετά πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της.

Όσο για το κιβώτιο ταχυτήτων, αναμένεται ότι η νέα Vantage θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με αυτόματο σύστημα μετάδοσης, όμως δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε δεύτερη φάση και κάποια μηχανική έκδοση περιορισμένης διαθεσιμότητας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *