Aston Martin: Ο διάδοχος της DB11

Το επόμενο κεφάλαιο στην γκάμα των DB μοντέλων της αποκαλύπτει η Aston Martin.


Στις 24 Μαΐου η βρετανική εταιρεία θα αποκαλύψει τη διάδοχο της DB11, ενώ θα γιορτάσει και την 75η επέτειο της ιστορικής DB γκάμας.

Σύμφωνα με την Aston Martin το νέο supercar θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, ενώ θα φέρει μια νέα εποχή στις επιδόσεις, στη δυναμική οδήγηση, στην ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών, στη δεξιοτεχνία και στην πολυτέλεια. Παράλληλα η Aston Martin δημοσίευσε μια σειρά από teaser φωτογραφίες, οι οποίες μας δίνουν μια πρόγευση από την όψη, το προφίλ και το εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου.

Είναι εμφανές ότι η Aston Martin ακολούθησε την εξελικτική οδό στη σχεδίαση, καθώς η σιλουέτα του νέου της Grand Tourer θυμίζει αρκετά την απερχόμενη DB11. Ελαφρώς επανασχεδιασμένα είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένες τρεις Led μονάδες, ενώ η χαμηλά τοποθετημένη μάσκα δείχνει μεγαλύτερη.

Στο εσωτερικό τώρα, αναμένονται μεγαλύτερης έκτασης αλλαγές, αν κρίνουμε από τη βάση της κεντρικής κονσόλας, όπου υπάρχει υπερσυγκέντρωση κουμπιών και διακοπτών, αλλά και μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα πολυμέσων δε θα προέρχεται πλέον από τη Mercedes, όπως συνέβαινε στην DB11, ενώ θα δέχεται και φωνητικές εντολές που αναγνωρίζουν τη… σωστή βρετανική προφορά. Εκτιμάται ότι η διάδοχος της DB11 θα ονομαστεί DΒ12, ενώ θα συνεχίσει να τροφοδοτείται από twin-turbo V8 και V12 κινητήρες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Aston Martin: Ο διάδοχος της DB11”