Αυτό είναι το πιο φθηνό ηλεκτρικό cabrio

H αγορά των μικρών ηλεκτρικών ανθίζει στην Κίνα, με την ασιατική αγορά ειδικεύεται στον ηλεκτρισμό και τη μικροκινητικότητα, παράγοντας οχήματα των οποίων το κόστος διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και το μικρό μέγεθος εξυπηρετεί τις ανάγκες πολλών ανθρώπων.


Το Wuling Mini EV Convertible είναι ένα από τα μοντέλα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, αποτελώντας μάλιστα το φθηνότερο κάμπριο με μηδενικούς ρύπους που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα παγκοσμίως, με το κόστος να ξεκινά από τα 13.200 ευρώ.

Πρόκειται πραγματικά για ένα μικροσκοπικό όχημα, αφού έχει μήκος 3.059 mm, πλάτος 1.521 mm και ύψος 1.614 mm, ενώ το μεταξόνιο έχει μήκος 1.521 mm. Η ισχύς προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 40 PS και 110 Nm και συνοδεύεται από μια μπαταρία LPF ενεργειακής χωρητικότητας 26,5 kWh, που προσφέρει 280 km αυτονομίας. Η τελική του ταχύτητα είναι 100 km/h, ενώ τα 0-50 km/h έρχονται σε 8 sec.

Το διθέσιο Wuling Mini EV Convertible είναι εξοπλισμένο με δύο αερόσακους, αυτόματο κλείδωμα, σύστημα ABS, παραδοσιακό, παλαιού τύπου ραδιόφωνο, τρεις θύρες USB ενώ παρέχεται και σύνδεση Bluetooth.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *