4ο Raptor Trophy: 50 Ford Ranger Raptor σε εντυπωσιακές διαδρομές

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το 4o Raptor Trophy.


Περισσότερα από 50 Ford Ranger Raptor, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy, σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες σε extreme εκτός δρόμου διαδρομές και δοκιμασίες τις κορυφαίες δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

Το Ford Ranger Raptor είναι αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό στο είδος του pick-up, χάρη στην ικανότητά του να συνδυάζει όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη κατηγορία την εργασία με τη διασκέδαση. Απόλυτα ικανό προκειμένου να καλύψει ως pick-up μοντέλο τις καθημερινές μεταφορικές απαιτήσεις ενός επαγγελματία οδηγού, το Ford Ranger Raptor είναι συγχρόνως η ιδανική πρόταση για εξορμήσεις στη φύση και για μακρινά ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια.

Προτάσσοντας απαράμιλλες off-road επιδόσεις και έντονα σπορτίφ ταμπεραμέντο ως βασικά συστατικά του διττού του χαρακτήρα, το σκληροτράχηλο pick-up υψηλών επιδόσεων που υπογράφει η Ford Performance καταφέρνει να προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό μέσο με προηγμένη τεχνολογία όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για απόλυτη οδηγική απόλαυση και ελευθερία κινήσεων εκεί όπου το χώμα, οι πέτρες και η λάσπη διαδέχονται την άσφαλτο.

Τα παραπάνω συστατικά, σε συνδυασμό με τα επίπεδα αξιοπιστίας, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τις αγωνιστικού τύπου επιδόσεις, έχουν καταστήσει το Ford Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up οχήματα της ελληνική αγοράς, στο οποίο η κορυφαία χρηστικότητα στον επαγγελματικό στίβο «συμβιώνει» υποδειγματικά στον ελεύθερο χρόνο των πελατών με τις απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης που δεν γνωρίζουν περιορισμούς και όρια.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *