Τζορτζ Τσούνης: «Είμαστε εδώ για τον άνθρωπο»

Μιλώντας στο 22nd HEALTHWORLD CONFERENCE, ο George Tsunis πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα επισήμανε την ανάγκη να μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα για την ψηφιακή Υγεία.


«Μιλάμε για αυτά τα πράγματα αφηρημένα, αλλά είμαστε εδώ για τον άνθρωπο», τόνισε ο πρεσβευτής και συμπλήρωσε πως «ένα λειτουργικό σύστημα υγείας είναι ένα ασφαλές μέρος για να μπορούν να ζήσουν οι πολίτες κάθε χώρας».

Πρόσθεσε πως ο ίδιος διαπιστώνει ότι «υπάρχει τεράστιο ανεκμετάλλευτο ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα», μια δεξαμενή ταλέντων στην έρευνα που πρέπει να αξιολογηθεί και να αξιοποιηθεί.
Τόνισε πως όπως και ο τίτλος του συνεδρίου «η μεταρρύθμιση των υπηρεσιών υγείας είναι σήμερα πολιτική προτεραιότητα και όχι ένα αφηρημένο ζήτημα» . Είναι η πραγματική ανάγκη για να προσφέρουμε σε όλους τους πολίτες, κατέληξε.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν ο Ηλίας Σπυρτούνιας, γενικός διευθυντής στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Νικόλαος Μπακατσέλος, πρόεδρος στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη πρόεδρος της Επιτροπής Φαρμακευτικών Εταιριών στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Θεόδωρος Λιακόπουλος, πρόεδρος της Eπιτροπής Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και Διαγνωστικών Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *