Παγώνη για 3η δόση: Όποιος την έχει κάνει δε θα πεθάνει! Τι είπε για το φετινό Πάσχα

Αισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, εμφανίστηκε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγωνη, σημειώνοντας ότι φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό.


Μιλώντας στο MEGA, επεσήμανε πως «θα μειωθούν και οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι, αλλά σταδιακά και ο Μάρτης θα είναι ίδιος στους δείκτες αυτούς. Στα νοσοκομεία οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι μειωμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η Όμικρον και οι υποπαραλλαγές της έχουν πιο απλά συμπτώματα», εξήγησε η κ. Παγώνη.

«Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό. Όλοι το περιμένουν», πρόσθεσε. Μιλώντας για τις μάσκες η Ματίνα Παγώνη σημείωσε «Δεν έχουμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που θα έπρεπε για να πετάξουμε τις μάσκες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτές τις ημέρες, τις οποίες βέβαια ο κόσμος δε διασκέδασε. Σε φρενάρουν οι εικόνες από την Ουκρανία, δεν έχεις διάθεση για διασκέδαση», σημείωσε η κ. Παγώνη.

 «Για την 4η δόση, ας μην τρέχουμε, ας κάνουμε την 3η δόση. Όταν χρειαστεί να κάνουμε 4η, ή ετήσια δόση, ή οτιδήποτε, η επιτροπή θα εισηγηθεί και θα προχωρήσουμε. Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας. Σε όσους έχουν κάνει 3η δόση, δεν υπάρχουν θάνατοι, είναι ελάχιστοι. Όποιος την έχει κάνει δε θα πεθάνει», τόνισε κλείνοντας η κ. Παγώνη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *