Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «καρατόμησε» τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» μετά τις καταγγελίες για τραγικές συνθήκες στην ψυχιατρική πτέρυγα

 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «καρατόμησε» τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Αιτία ήταν οι καταγγελίες που έγιναν για τραγικές συνθήκες νοσηλείας στην ψυχιατρική πτέρυγα.


Ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε να παύσει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι επειδή από την πρώτη στιγμή η εντολή του ήταν να βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς κάτι που δεν έγινε στο «Αγία Όλγα».

Όπως τονίζεται από το υπουργείο Υγείας: «έως την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού των υποδομών τους, ζητήθηκε εμφατικά από τις διοικήσεις των νοσοκομείων και τους επικεφαλής των υγειονομικών περιφερειών να αντιμετωπίσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα έχει να κάνει με την κατάσταση των χώρων υγιεινής ή μικροζημιές σε κάθε χώρο των νοσοκομείων με κάλυψη της δαπάνης από το υπουργείο Υγείας.

Η εντολή αυτή δόθηκε από την πρώτη επικοινωνία που είχε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με διοικητές και περιφερειάρχες με την ανάληψη των καθηκόντων του».


Στο μεταξύ στο Νοσοκομείο για αυτοψία βρέθηκε ο υφυπουργός Ψυχικής Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις συνθήκες στην ψυχιατρική πτέρυγα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *