Μεγάλη επιτυχία «γαλάζιας» εκδήλωσης για την υγεία – Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην ομιλία Πλεύρη

Με επιτυχία και ιδιαίτερη μαζικότητα από στελέχη και μέλη του κόμματος πραγματοποιήθηκε άλλη μία ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πολιτικές για την ενίσχυση της υγείας».


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Στη συζήτηση, την οποία συντόνιζε ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, συμμετείχαν η γιατρός Ελένη Επισκόπου, η νοσηλεύτρια Χρυσούλα Στούκα, η CEO της Hemoglobe Hellas και συντονίστρια Τομέα Διαβήτη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων, Αναστασία Ντέντε και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ, Σίμος Ψωμιάδης.

Χαιρετισμό απηύθυναν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών, Σπύρος Αβραμάκος και η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Παπάγου-Χολαργού, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου-Καλλιοντζή

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *