Η μεγάλη προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη έπιασε τόπο και έτσι λύθηκε η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και από τη Δευτέρα ξεκινάνε χωρίς προβλήματα

Η τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων (τις είχε κρίνει παράνομες το δικαστήριο δυο φορές) και να μην γίνονται παιχνίδια στις πλάτες άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους έπιασε τόπο.


Η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία λύθηκε και στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και από τη Δευτέρα συνεχίζονται και πάλι κανονικά όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ποστ που έκανε.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε επίσης ότι θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του @YpYgGR της 1ης ΥΠΕ, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου και του Ιατρικού του Προσωπικού λύθηκε η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».


Τα τακτικά χειρουργεία συνεχίζονται από Δευτέρα κανονικά και θα δώσουμε προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.


Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. 24320/31.5.2024 απόφασης του κ. διοικητή της 1ης ΥΠΕ περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 3.6.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του νοσοκομείου μας, λαμβανομένων υπόψη και:

Α. Της από 31.5.2024 ομόφωνης απόφασης του Χειρουργικού Τομέα και

Β. Της θετικής εισήγησης της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας,


Σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία».

.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *