Άδωνις Γεωργιάδης για τους δωρεάν προσυμπτωματικούς ελέγχους: «Εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες δικαιούνται τις δωρεάν εξετάσεις και σας καλούμε να αρπάξετε την ευκαιρία»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο για την σημασία των δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων με αφορμή την χθεσινή (26.4.2024) σχετική εκδήλωση που έκανε το υπουργείο Υγείας παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στα social media για τους δωρεάν ελέγχους: «Εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες δικαιούνται τις δωρεάν εξετάσεις και σας καλούμε να αρπάξετε την ευκαιρία» και προέτρεψε τους πολίτες: «Αδράξτε την ευκαιρία που το Κράτος σας παρέχει Δωρεάν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση της Υγείας του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Χθες το Υπουργείο Υγείας έκανε την επίσημη εκδήλωση, για την έναρξη των Προγραμμάτων Προληπτικών Εξετάσεων «Προλαμβάνω». Τις επόμενες μέρες θα σταλούν sms, σε όλες και όλους τους δικαιούχους των Δωρεάν Προληπτικών Εξετάσεων για τον Καρκίνο του Μαστού, τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, τον Καρκίνο του Παχέως Εντέρου αλλά και τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα. Εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες δικαιούνται τις δωρεάν εξετάσεις και σας καλούμε να αρπάξετε την ευκαιρία.

Χθες παρουσία του Πρωθυπουργού @kmitsotakis εγώ και η αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός κα Αγαπηδάκη μαζί με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης @papastergiougr παρουσιάσαμε όλο το Πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα του. Ήδη περισσότερες από 20.000 γυναίκες μέσω του Προγράμματος Προληπτικών Εξετάσεων για τον Καρκίνο του Μαστού «Φώφη Γεννηματά» έμαθαν εγκαίρως ότι πάσχουν και είναι ήδη σε θεραπεία.


Στην εκδήλωση προσκαλέσαμε και 4 γυναίκες που μας περιέγραψαν πως οι εξετάσεις τους βοήθησαν να νικήσουν τον Καρκίνο και να κερδίσουν την μάχη της ζωής. Η μια είπε χαρακτηριστικά: «το sms που μου στείλατε για να κάνω την προκληπτική μαστογραφία το έχω κρατήσει ως φυλακτό διότι μου έσωσε την ζωή». Αδράξτε την ευκαιρία που το Κράτος σας παρέχει Δωρεάν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση της Υγείας του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *