Η Σίφνος στους κορυφαίους φθινοπωρινούς προορισμούς σύμφωνα με την Washington Post

Τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους σχεδόν σε κάθε αφιέρωμα ταξιδιωτικών οδηγών, με τη Σίφνο να συγκαταλέγεται στις δέκα προτάσεις της Washington Post για διακοπές σε παραθαλάσσια μέρη ή νησιά από όλο τον κόσμο το φθινόπωρο.


Στο αφιέρωμα της Washington Post, η Σίφνος βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες, αξέχαστες γαστρονομικές απολαύσεις και απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

«Ο φετινός Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ αφίξεων γεγονός που δικαιώνει τις προσπάθειες των επαγγελματιών, των τοπικών φορέων και του Δήμου Σίφνου για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινούνται και οι πρωτοβουλίες μας για τη διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νίκος Τσελεμεντές”, αλλά και για την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για μετά την υψηλή σεζόν», επισήμανε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

Τη λίστα συμπληρώνουν η Φουζέτα στην Πορτογαλία, η Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής, η Χαβάη, τα νησιά Μπάριερ της Νότιας Καρολίνας, οι Σεϋχέλλες, η Ταϊτή, το Μπαλί, η Αρούμπα και η περιοχή Sunny isles beach στη Φλόριντα.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *