Σασμός: Καθηλωτικό το φινάλε του β’ κύκλου, αλλά και το τρέιλερ για τον επόμενο

 

Το χθεσινό (13.7.2023) φινάλε του Σασμού στον Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές, καθώς οι εξελίξεις ήταν συγκλονιστικές.


Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς που κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά από όλους ήταν από τις λίγες ευχάριστες στιγμές του τελευταίου επεισοδίου.

Οι άλλες σκηνές ήταν καθηλωτικές. Σε μία από τις πιο δραματικές σκηνές της σειράς, ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) έδωσε ραντεβού θανάτου με τον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρη Αλεξανδρή), όπου τελικά μετά από μία συγκλονιστική στιγμή ο Φαρμάκης έπεσε νεκρός στα πόδια του Βρουλάκη.

Η πιο καθηλωτική σκηνή όμως ήταν η συνάντηση του Νικηφόρου με τον Μαθιό, όπου ο πρώτος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφονός του Στεφανή και τραβά τη σκανδάλη, ενώ την ίδια στιγμή η Βασιλική, η οποία τρέχει με το αυτοκίνητο για να σταματήσει το κακό, πέφτει πάνω σε ένα δέντρο και χάνει τις αισθήσεις της, χτυπημένη και ματωμένη.

Το trailer που καθήλωσε!

Καθηλωτικό ήταν και το τρέιλερ του γ’κύκλου. Οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές.


Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.


Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *