Σασμός: Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να παραδοθεί – Απειλεί ότι διαφορετικά θα τον καταδώσει η ίδια

Απόψε στον «Σασμό», η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να παραδοθεί, διαφορετικά θα τον καταδώσει η ίδια στις αρχές. Εκείνος, απελπισμένος, αρχίζει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Η Καλλιόπη, απεγνωσμένη, προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας. O Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και το Δημήτρη στο σπίτι τους. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξυπνούν και τους παρασύρουν στην υπόσχεση μιας νέας αρχής.

Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής του Μαθιού ξημερώνει. Ο ίδιος είναι πια αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του, για όσα έκρυβε τα τελευταία χρόνια.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:

Πρωταγωνιστούν:


Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης, η Μαρία Τζομπανάκη.


Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης, η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:


Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.


«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *