Σασμός: Ένα πτώμα φέρνει ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις – Τι θα δούμε απόψε

Απόψε στον «Σασμό», η Άσπα έχει καταρρεύσει, ενώ ο Παύλος προβληματίζεται για το αν ο νεαρός αστυνομικός θα μοιραστεί τα όσα άκουσε.


Ο Λευτέρης μαθαίνει από τη Θοδώρα πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Αντώνης προσπαθεί για τελευταία φορά να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ντίνα για τον Βαγγέλη.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ, μιλώντας με τη Στέλλα, προσπαθούν να βρουν άμεσα λύση προκειμένου να συναινέσει ο Σταύρος ως προς το επίθετο του Πετράκη.

Την ίδια ώρα η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Ξαξίρη και ο Λευτέρης υποψιάζεται πως η Ντίνα κάτι κρύβει σχετικά με αυτό.

Η Αργυρώ ζητά από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού, εκείνη το δέχεται αλλά θέτει έναν όρο.


Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:


Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης, η Μαρία Τζομπανάκη.


Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης, η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *