Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι

Αστέρης και Μαθιός αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι, απόψε στον «Σασμό». Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη, ενώ στο Βρουλακέικο -παρά τις προσπάθειες του Παύλου- η οδηγία της παιδοψυχολόγου να προστατευτεί το παιδί παίζει ακόμα τον πρώτο ρόλο.


Στο μεταξύ ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, ενώ η Θοδώρα προετοιμάζεται όλο χαρά για τον αρραβώνα. Ο Νικηφόρος κοψοχολιάζει την Τζένη και τον Μάνο, αλλά τελικά αποδέχεται τη σχέση τους.

Καθώς ο Αντώνης σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, η Βασιλική κρατά επιτέλους την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της και είναι έτοιμη να του την πει…

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:


Πρωταγωνιστούν:


Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης, η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης, η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:


Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *