Volleyleague: Μια νίκη απέχει ο Παναθηναϊκός από τους τελικούς του πρωταθλήματος

Όπως συνέβη και την περασμένη Δευτέρα (11/03) στο «Μετς», έτσι και σήμερα (14/03) στην Πυλαία, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ (21-25, 25-22, 18-25, 21-25), έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και, πλέον, απέχει μία νίκη από το να «κλειδώσει» το «εισιτήριο» για τους τελικούς της Volleyleague.


Μπορεί το σημερινό ματς να ήταν «τελικός» για το «δικέφαλο» του Βορρά, ενούτοις ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, την οποία και κατέκτησε σχετικά άνετα. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs ήταν η διακύμανση των σετ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε προηγηθεί τη Δευτέρα και στη συνέχεια ισοφάρισαν οι «πράσινοι», ενώ στη σημερινή αναμέτρηση, το «τριφύλλι» ήταν η ομάδα που πήρε το προβάδισμα κι αμέσως μετά οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 1-1.

Ο τρίτος αγώνας των ημιτελικών είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19:00) στο Μετς, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να «σκουπίσει» τη σειρά, ενώ οι Θεσσαλονικείς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *