Βιλένα: “Ήρθα να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό” – Δείτε το βίντεο

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”, Τόνι Βιλένα.


Ο Ολλανδός κεντρικός μέσος ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Μπαρτ Σένκεφελντ για να μάθει πληροφορίες για την ομάδα και ότι η απόφασή του να έρθει εδώ δεν ήταν δύσκολη. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για την απόφαση αυτή ήταν το πλάνο και το όραμα που του παρουσίασαν, αλλά και η δυνατότητα να διεκδικήσει και πάλι τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Βιλένα:

Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που σε ώθησαν να πάρεις την απόφαση να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό;

«Όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ήρθαν σε μένα μ’ ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ο σύλλογος έχει όραμα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης κατασκευάζουν νέο γήπεδο, που είναι καλό για την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».


Προσπάθησες να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;


«Ναι βέβαια. Μίλησα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού τον γνώριζα από τότε που έπαιζε στην Φέγενορντ. Τον ρώτησα κάποια πράγματα και με βοήθησε».

Θεωρείς πως ήταν εύκολη η απόφαση για σένα και την οικογένειά σου να αλλάξεις χώρα και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να νικηθείς γρήγορα. Τώρα ήταν η στιγμή να έρθω στην Ελλάδα. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ποια είναι τα κίνητρά σου σε προσωπικό επίπεδο;


«Όπως σας είπα και πριν ο σύλλογος είναι μεγάλος. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε τίτλους. Τώρα θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League και είναι κι αυτό σημαντικό. Όλα κινούνται γύρω από τους τίτλους, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ομάδα και οφείλει να μάχεται για τίτλους. Γι’ αυτό ήρθα, για να κερδίσω τίτλους».

Σου έλειψε αυτό το κυνήγι των τίτλων;

«Ναι, η τελευταία φορά που κέρδισα τίτλους ήταν στην Φέγενορντ, μετά δεν είχα άλλους. Οπότε μου δίνει κίνητρο και είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους και να δώσω μάχη γι’ αυτό».

Τι μπορούν να περιμένουν από σένα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;

«Δίνω πάντα το 100% για την ομάδα και το κλαμπ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, να δώσω ασίστ, να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με την εμπειρία μου. Θα δώσω μάχη».

Εάν υποθέσουμε ότι απέναντί σου έχεις κάποιον που δεν σε γνωρίζει αγωνιστικά. Τι θα του έλεγες;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να το δείξω στο γήπεδο με τα δύο πόδια μου και μετά θα δουν όλοι».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *