Τελικοί Basket League – Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Και τώρα οι δυο τους – Σήμερα στις 21:15 στο ΣΕΦ η “πρώτη πράξη”

Ξεκινούν σε λίγη ώρα οι τελικοί του εφετινού πρωταθλήματος της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό


Οι δύο ομάδες τερμάτισαν πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα στην κανονική περίοδο της σεζόν, με τον Ολυμπιακό να “σκουπίζει” με 3-0 τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, ενώ οι πράσινοι χρειάστηκαν και 5ο παιχνίδι για να κάμψουν τελικά με 3-2 την αντίσταση από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. 

Η πρώτη πράξη των τελικών αναμένεται να γραφτεί απόψε στις 21:15 στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας και να μπαίνει αποφασισμένος με σκοπό να τελειώσει επιτυχημένα τη σεζόν. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ψάχνει την έκπληξη και το κίνητρο να παλέψει και να μην παραδοθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων του, που έφτασαν μία ανάσα φέτος από την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των δύο ομάδων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και άπαντες είναι στη διάθεση του, με σκοπό οι Πειραιώτες να ξεκινήσουν νικηφόρα τη σειρά και να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρούμενα νέα και για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Αρτούρας Γκουντάιτις προπονήθηκε και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρώτο ματς των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Λιθουανός σέντερ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Σαββάτου (3/6). Έτσι ο Χρήστος Σερέλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του πρώτου και πολύ σημαντικού αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *