Συγκλονίζει ο Μάικλ Όουεν: «Ο γιος μου είναι πλέον κλινικά τυφλός λόγω σοβαρής ασθένειας» #MichaelOwen #Μάικλ Όουεν

 


Ο παλαίμαχος μυθικός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, της Εθνικής Αγγλίας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Μάικλ Όουεν (Michael Owen) συγκλόνισε μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του με τα μάτια του, καθώς παραδέχτηκε ότι ο Τζέιμς έχει πλέον τυφλωθεί 100%.


Ο γιος του Μάικλ Όουεν διαγνώστηκε σε ηλικία 8 ετών με μία σπάνια ασθένεια, τη νόσο του Στάργκαρντ και άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του.

Σε συνέντευξή του που έδωσε με τον πατέρα του στη Daily Mail, ο Τζέιμς Όουεν τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «ο κόσμος περιμένει από εμένα να παίξω ποδόσφαιρο και το απολάμβανα πολύ. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γνωρίζω πού ήταν η μπάλα. Σταμάτησα πραγματικά να απολαμβάνω το παιχνίδι γιατί ήθελα να γίνω ο καλύτερος. Όταν ήμουν νεότερος, λυπήθηκα πραγματικά τον εαυτό μου. Σκέφτηκα “γιατί εμένα;” Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να κάνω αυτό, δεν μπορώ να κάνω αυτό… Αλλά το να στενοχωριέμαι για αυτό δεν πάει να αλλάξω οτιδήποτε, οπότε καλύτερα να προχωρήσω. Ονειρεύομαι να έχω τη δική μου επιχείρηση και να στηρίξω την οικογένειά μου στο μέλλον».

Ο Micahel Owen μίλησε για τα συναισθήματά του. «Όταν κάποιος έρχεται σε μένα σε μία παμπ και με ρωτάει αν ο γιος σου παίζε μπάλα, απλά θέλω να αλλάξω θέμα. Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ήταν πολύ μικρός και τα μάτια του ήταν μάλλον ελαφρώς καλύτερα από ό,τι είναι τώρα και τα γήπεδα ήταν μικρότερα και όλα ήταν πολύ πιο κοντά για να μπορούσε να δει την μπάλα καλύτερα, ήταν πολύ, πολύ καλός», δήλωσε ο άλλοτε μυθικός παίκτης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *