Στον ALPHA o αποψινός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024

H προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στο Euro 2024 συνεχίζεται με δύο κρίσιμα παιχνίδια τον Ιούνιο. Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε στις 21:45 στην Opap Arena την Ιρλανδία.


Στο Pre Game «Πάμε Ελλάδα» πριν το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής θα βρίσκονται στο στούντιο του Alpha, καλεσμένοι του Γιαννίκου Δούσκα, οι Νίκος Νταμπίζας και Κώστας Φινοκαλιώτης. Σε απευθείας σύνδεση μαζί τους και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Παύλος Παπαδημητρίου, στο σχόλιο ο Αντώνης Μήνου και στο ρεπορτάζ οι Σπύρος Νάσιος και Γιώργος Βασιλείου.

Αμέσως μετά η Εθνική μας ταξιδεύει στη Γαλλία, στο Παρίσι, για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την φιναλίστ του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 21:45. Πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Γαλλία – φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου – στο Pre Game «Πάμε Ελλάδα» θα βρίσκονται στο στούντιο του Alpha, καλεσμένοι του Γιαννίκου Δούσκα οι Γιάννης Γκούμας και Κώστας Φινοκαλιώτης. Σε απευθείας σύνδεση μαζί τους και ο Τραϊανός Δέλλας.

Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *