Ποδόσφαιρο-Αγγλία: Σε σταθερή κατάσταση ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, νοσηλεύεται σε «σταθερή» κατάσταση μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με την Μπόρνμουθ.


«Η ιατρική μας ομάδα επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο, αλλά ανταποκρινόταν όταν τον μετέφεραν στο φορείο», ήταν η καθησυχαστική ανάρτηση της ομάδας στο Twitter.

Στη συνέχεια «διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς μας ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα του», διευκρινίστηκε.

Ο Λόκιερ κατέρρευσε στο 65ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Οι παίκτες επέστρεψαν αρχικά στα αποδυτήρια, ενώ τον ποδοσφαιριστή φρόντισαν οι ιατρικές ομάδες. Στη συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε οριστικά από τον διαιτητή Σίμον Χούπερ.

Ο Ουαλός διεθνής είχε καταρρεύσει και τον Μάιο στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια της μονομαχίας της Λούτον με την Κόβεντρι, για την άνοδο στην Premier League.


Ακολούθως υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά για τη διόρθωση της κολπικής μαρμαρυγής, μιας ανωμαλίας που προκαλεί «ακανόνιστο και συχνά ασυνήθιστα γρήγορο καρδιακό ρυθμό».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *