Πατούλης και Αυγενάκης δρομολογούν σειρά έργων σε όλη την Αττική για τον αθλητισμό και την αναπηρία

«Με δική μας πρωτοβουλία, εντάσσεται στο ΠΕΠ Αττικής η προμήθεια προϋπολογισμού 500.000 €, για 9 Ειδικά Διαμορφωμένα Οχήματα για τις ανάγκες των αθλητών ομαδικών αθλημάτων ΑμεΑ. Ταυτόχρονα συζητήσαμε και χρηματοδότηση σημαντικών υποδομών όπως είναι το παραολυμπιακό αθλητικό κέντρο Ραφήνας, συνολικού προϋπολογισμού 36 εκ. €, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΠΕΠ Αττικής για την περίοδο 2021-2027 και θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Αττικής» τονίζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σειρά έργων σε όλη την Αττική που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την αναπηρία έχουν δρομολογηθεί.

«Με σταθερά βήματα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και συμβάλουμε έμπρακτα στον εκσυγχρονισμό και την συνολική αναβάθμιση αθλητικών υποδομών σε όλη την Αττική.Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στη Ραφήνα, το «Σπίτι του στίβου και του Βόλεϊ»  στην Παιανία, το Καπαγέρωφ στον Πειραιά,  το κλειστό γήπεδο της Ν. Σμύρνης κ.α.» σημειώνει ο Γιώργος Πατούλης



Η σχετική απόφαση υπεγράφη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, της Προέδρου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάν. Καρυοφύλλη, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Σωματίων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) Χ. Καλούδης και του Αντιπρόεδρου της ΟΣΕΚΑ Αθ. Βίγλα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *