Παναθηναϊκός – Αγιαξ 0-1: Το τριφύλλι ηττήθηκε από τους Ολλανδούς στο ΟΑΚΑ και πρέπει να αλώσει το Άμστερνταμ για να προκριθεί


Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Αγιαξ με 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και πλέον πρέπει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να αλώσει το Άμστερνταμ στις 15 Αυγούστου για να προκριθεί.


Οι πράσινοι ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, αλλά ξύπνησαν στην επανάληψη και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το γκολ του Άγιαξ πέτυχε ο Μπέργχουις στο 28’ (0-1) . Στο 44΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το 1-1 αλλά ήταν άτυχος, καθώς το δυνατό σουτ του Μπακασέτα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Αγιαξ.

Στο 78’ ο Τζούρισιρτς σούταρε με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγιαξ έσωσε την ομάδα του παραχωρώντας κόρνερ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (63’ Μπάλντοκ), Ινγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (76’ Μαξίμοβιτς), Μαντσίνι (63’ Τετέ), Μπακασέτας, Τζούρισιτς (87’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (63’ Ιωαννίδης).


ΑΓΙΑΞ (Φραντζέσκο Φαριόλι / 4-3-3): Πάσβεερ, Ρενς, Μπας, Σούταλο, Χάτο, Τέιλορ (82’ Μπρόμπεϊ), Χέντερσον, Φιτζ-Τζιμ (67’ Φαν ντεν Μπούμεν), Φορμπς (57’ Γκοντς), Άκπομ (67’ Τραορέ), Μπέργχουις (57’ Γκάι).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *