Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Άρης: Δυο νίκες και μια ισοπαλία και η πρόκριση είναι στα χέρια τους

 

Με γκολ του Κώστα Φορτούνη κυριολεκτικά με το… καλημέρα πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Γκενκ χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης»  με 1-0 και θα πάει σε μια εβδομάδα στο Βέλγιο για να προκριθεί στα playoffs του Europa League.


Το ιδανικό κλίμα στον Ολυμπιακός χάλασε κάπως πάντως, ο Χουάνγκ ο οποίος ζητάει να φύγει από τους ερυθρόλευκους. Την πρόκριση πάντως, αλλά στο Conference League ονειρεύονται από χθεςκαι Άρης και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 χθες στην έδρα  της Χάιντουκ στο Σπλιτ της Κροατίας, με τον δικέφαλο του Βορά να τα παίζει όλα για όλα στην Θεσσαλονίκη στη ρεβάνας, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα play-off του Conference League.

Βήμα πρόκρισης έκανε και ο Άρης, που επιβλήθηκε με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κίτρινοι πήραν τη νίκη με το γκολ του Λουίς Πάλμα με εκτέλεση πέναλτι στο 69′ έκαναν το πρώτη βήμα για πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Στην πιο συγκινητική στιγμή του αγώνα, ο Πάλμα μετά το γκολ που έβαλε σήκωσε μια φανέλα του αδικοχαμένου 29χρονου φιλάθλου  της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς της Ντιναμό Κιέβου τη Δευτέρα στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφεια. Η φανέλα είχε τον αριθμό 29 (για την ηλικία του άτυχου φιλάθλου) και το όνομά του (Μιχάλης).


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *