Οδύνη, θλίψη και δάκρυα στο τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

Η οικογένεια του Μίμη Παπαϊωάννου, η αθλητική του οικογένεια, η ΑΕΚ, παλιοί συμπαίκτες, φίλοι, άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, φίλαθλοι και απλός κόσμος, αποχαιρετούν τον παλαίμαχο παίκτη του «δικέφαλου» που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών το πρωί της Παρασκευής (16.03.2023).


Η σορός του εμβληματικού παίκτη της ΑΕΚ εκτίθεται από τις 9:00 σε λαϊκό προσκλύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν από νωρίς, το πρωί της στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και υποδέχθηκαν το φέρετρο με τη σορό του Μίμη Παπαϊωάννου, φωνάζοντας “αθάνατος”!

Το φέρετρο του θρυλικού Μίμη της ΑΕΚ, είναι καλυμμένο με τη σημαία της ομάδας.

Στεφάνι έστειλαν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και ο ιδιοκτήτης των “ερυθρόλευκων”, Βαγγέλης Μαρινάκης.


Στις 14:00 αναμενόταν να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.


Συντετριμμένος και υποβασταζόμενος από τον γιο του έφτασε ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης. «Αυτός ήταν ο άνθρωπος για μένα». δήλωσε στις κάμερες ο μύθος της ΑΕΚ.

Ένας αντίπαλος στα γήπεδα, αλλά φίλος με τον Μίμη Παπαϊωάννου έξω απ’ αυτά, ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Αντωνιάδης ήταν συντετριμμένος. «Άχ ρε Μίμη μου», κατάφερε να ψελλίσει, αφού φίλησε την εικόνα του Μίμη Παπαϊωάννου, πάνω στο φέρετρο.

Το παρών έδωσαν και δυο μυθικά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο γνωστός συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος, είναι αυτός που συνέθεσε τον ύμνο της ΑΕΚ, τον τραγούδησε ο Μίμης Παπαϊωάννου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *