Ο Ρότζερ Φέντερερ με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά το τένις -Συγκινημένος και ο Ναδάλ

Συγκινητικές στιγμές για τον Ρότζερ Φέντερερ  στην «O2 Arena» του Λονδίνου. Ο συγκινημένος Ελβετός ολοκλήρωσε την συγκλονιστική καριέρα του, κάνοντας το… χώρο του τένις να δακρύσει . Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο κορυφαίος τενίστας, όπως και ο συμπαίκτης του στο διπλό του Laver Cup, Ράφα Ναδάλ


Ο αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ στο πλάι του Ράφα ναδάλ και απέναντι στους Σοκ/Τιαφό είχε μόλις τελειώσει (ήττα με 6-4, 6-7, 9-11) και ήταν η ώρα γι’ αυτό που όλοι περίμεναν. Ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας «επέτρεψε» στα συναισθήματα να τον… πλημυρίσουν και άφησε τα δάκρυα του να φανούν.

Οι πάντες ήταν συγκινημένοι και περισσότερο απ’ όλους ο φίλος του και μεγάλος ανταγωνιστής, Ράφα Ναδάλ. Σε ένα από τα πιο «δυνατά» στιγμιότυπα, η κάμερα «συνέλαβε» τον Φέντερερ με τον Ισπανό να βρίσκονται στον πάγκο της Team Europe και να κλαίνε… χωρίς σταματημό.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε μια σπουδαία καριέρα, έχοντας αφήσει για πάντα το στίγμα του στο χώρο του τένις. Ο «King Roger» δέχθηκε το χειροκρότημα των φιλάθλων και το stranding ovation από τους συμπαίκτες και αντιπάλους στο Laver Cup.

Φέντερερ και Ναδάλ ήταν αντίπαλοι σε 40 αναμετρήσεις (σ.σ. 24 νίκες μετράει ο Ισπανός έναντι 16 του Ελβετού), μερικές από αυτές θρυλικές. Για μια ακόμα φορά, απέδειξαν πως είναι πολύ καλοί φίλοι.


Ο Ράφαελ Ναδάλ συγκίνησε και στη συνέντευξη Τύπου μετά την τελευταία “παράσταση” του Ρότζεφ Φέντερερ στην “O2 Arena” του Λονδίνου, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ελβετό “φεύγει” και ένα σημαντικό κομμάτι της δικής του καριέρας.


“Ήταν τεράστια τιμή που ήμουν μέρος αυτή της εκπληκτικής στιγμής της ιστορίας του αθλήματός μας και που μοιράστηκα μαζί του τόσα πράγματα για πολλά χρόνια.

Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ, διότι έχει υπάρξει δίπλα μου ή απέναντί μου σε μεγάλες στιγμές. Ήταν λοιπόν συγκινητικό που είδα την οικογένεια, όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Ήταν εκπληκτική στιγμή.

Το στυλ μας έκανε τα παιχνίδια και την αντιπαλότητά μας πιθανόν μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο, οι προσωπικές σχέσεις μας γίνονται καλύτερες. Είναι κάτι πολύ όμορφο μετά από όσα ζήσαμε μαζί και για όσα παλέψαμε ως αντίπαλοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός πρωταθλητής για τον Φέντερερ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *