Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη κόντρα στη Ρεν για να πλησιάσει την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός έχει απόψε (22:00, Cosmote Sports 5) άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, καθώς υποδέχεται τη γαλλική Ρεν στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».


Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ με 2-0 και τη «λευκή» ισοπαλία στη Χάιφα απέναντι στη Μακάμπι (μία μέρα πριν την έναρξη του πολέμου) οι «πράσινοι» ψάχνουν άλλη μία μεγάλη νίκη για να πλησιάσουν το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης, ενώ πάντα υπάρχει στο βάθος του μυαλού τους και η πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Αυτή όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ρουμπέν Πέρεθ να μένει εκτός και τον Γουίλιαν Αράο να επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Μπερνάρ και Ιωαννίδης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τόνι Βιλένα, λόγω της εμπειρίας του από τέτοιου είδους αγώνες.

6ος ΟΜΙΛΟΣ
6/12 Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα
22:00 Παναθηναϊκός-Ρεν


Η βαθμολογία (σε 2 αγ.)
Παναθηναϊκός 4
Βιγιαρεάλ 3
Ρεν 3
Μακάμπι Χάιφα 1


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *