Ο Ολυμπιακός θέλει να διαφυλάξει το ΣΕΦ και να κάνει το 2-1 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός στη δική του Μεγάλη Εβδομάδα στη διάρκεια της φετινής Euroleague και της συνέχειας των παιχνιδιών της σειράς του με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs θέλει να τη τελειώσει διαφυλλάσοντας το ΣΕΦ και φθάνοντας στο 3-1 απέναντι στους Καταλανούς.


Αυτό που θα του δώσει και την πρόκριση στο φετινό Final Four που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το διάστημα 24-26 Μαΐου μετά το 1-1 στην Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Το πρώτο από τα δύο ραντεβού στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα είναι σήμερα Μ. Τρίτη (30/4) με το τζάμπολ του στις 21:30 και στόχο τη δεύτερη νίκη στη σειρά που θα του επιτρέψει να κάνει το 2-1 και να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό που «έκλεψε» μετά την επικράτησή του στο Game 1 της σειράς.

Προκειμένου να φτάσουν για τρίτη διαδοχική φορά στο Final Four, οι «ερυθρόλευκοι» θα στηριχθούν στην καλή άμυνά τους, η οποία τους επιτρέπει να κάνουν κατά μέσο όρο 7.1 κλεψίματα στην εφετινή Euroleague, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της διοργάνωσης πίσω από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, τη φορά αυτή θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού απουσίασε από τους πρώτους δύο αγώνες της σειράς στην Βαρκελώνη, λόγω ίωσης.


Στο μεταξύ, η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που θα «κλείσει»… θέση στο φετινό Final Four. Το σύνολο του Τσους Ματέο προηγείται 2-0 στη σειρά με την Μπασκόνια και χρειάζεται μία νίκη στα δύο ματς που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στη Βιτόρια.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *