Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Έχασε 3-0 ο Έλληνας τενίστας, αλλά ανέβηκε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πάλεψε και το ήθελε, αλλά φάνηκε ότι δεν γινόταν με τίποτα να κερδίσει στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν τον Νέναντ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 3-0 σετ (3-6, 6-7, 6-7) από τον Νόλε και δεν κατόρθωσε να πάρει το πρώτο Grand Slam της καριέρας τους.


Αντίθετα ο Σέρβος έφτασε πλέον τα 22 Grand Slam στην καριέρα του και έπιασε τον Ράφα Ναδάλ σε αυτούς τους τίτλους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδόθηκε χωρίς μεγάλη αντίσταση στο πρώτο σετ. Πάλεψε τα άλλα δυο, αλλά ο Τζόκοβιτς ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά και πήρε το τρόπαιο. Μάλιστα ο Σέρβος δεν έχει χάσει ποτέ στους τελικούς του Australian Open και μετράει 10 στους 10.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε πλέον στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα πάρει και 1.009.502 ευρώ από την πορεία του στην Αυστραλία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Έχασε 3-0 ο Έλληνας τενίστας, αλλά ανέβηκε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης”