Ο Ναν στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό AKTOR για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2026, καθώς οι δύο πλευρές δώσανε τα χέρια με τη συμφωνία να συμπεριλαμβάνει και NBA out.


Ο Ναν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 31 Οκτωβρίου του 2023 και κατάφερε να κάνει απευθείας τη διαφορά, συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να έρθει η πρόκριση στο Final Four της Eruoleague έχοντας κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια στη διοργάνωση 15.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Την είδηση επιβεβαίωσε με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα νωρίτερα είχε κάνει story αναρτώντας το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη τονίζοντας ότι η παραμονή του Ναν ήταν μόνο η… αρχή.

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *