Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τους Λέικερς! Θετικός ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με αποτέλεσμα να χάνει τα επόμενα ματς των Λέικερς.


Ο σούπερ σταρ του NBA είναι πλήρως εμβολιασμένος και βρέθηκε θετικός ύστερα από τρία τεστ. Αφού το πρώτο βγήκε θετικό, έκανε PCR τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό αλλά το τρίτο PCR τεστ ήταν θετικό. Είναι ασυμπτωματικός.

Από την αρχή της σεζόν στο NBA, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει χάσει 11 από τα 22 ματς των Λέικερς, 10 λόγω τραυματισμού και ένα εξαιτίας τιμωρίας μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τους Πίστονς και τον καυγά του με τον Αζάια Στιούαρτ.

«Προφανώς είναι μια μεγάλη απώλεια» δήλωσε ο προπονητής των Λέικερς Φρανκ Βόγκελ. Σημείωσε πως «είναι απογοητευτικό. Θέλουμε το καλύτερο για εκείνον». Η ομάδα έμαθε σήμερα ότι ο Τζέιμς είναι θετικός στον κορωνοϊό και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψειστο Λος Άντζελες από το Σακραμέντο. Μάλιστα, του νοίκιασαν τζετ για να μεταφερθεί στο Λος Άντζελες με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο COVID του NBA, αν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, θα πρέπει να μείνει 10 μέρες τουλάχιστον σε απομόνωση. Μετά από την καραντίνα αυτή, θα πρέπει να περάσει από καρδιακό έλεγχο και αποκατάσταση για να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα. Επίσης, για να βγεί κάποιος που έχει βρεθεί θετικός από την 10ήμερη καραντίνα θα πρέπει να έχει δυο αρνητικά PCR τεστ μέσα σε 24 ώρες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *