ΝΒΑ All Star Game 2024: Ακόμα βάζουν καλάθια – Η ομάδα της Ανατολής του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβλήθηκε της Δύσης του Λεμπρόν Τζέιμς με το εντυπωσιακό 211-186 σε μια ιστορική βραδιά

Η ομάδα της Ανατολής με αρχηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβλήθηκε της Δύσης του Λεμπρόν Τζέιμς με το μυθικό 211-186, στο All Star Game σε μια ιστορική βραδιά για το NBA που… αναστέναξαν τα διχτάκια και έσπασαν τα κοντέρ!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε 22 λεπτά με απολογισμό 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ήταν πάντως, ο συμπαίκτης του Greek Freak, Ντέμιαν Λίλαρντ με 39 πόντους (είχε ακόμα 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ), ο οποίος πήρε και το βραβείο του MVP.


Μεγάλο ματς έκαναν στην Ανατολή και οι Τζέιλεν Μπράουν (36π, 8ρ., 3ασ) και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (32π., 7ρ., 6ασ).Ο  Καρλ Άντονι Τάουνς ήταν ο κορυφαίος της Δύσης με 50 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ!

Το ημίχρονο έληξε 104-89, με τους 193 πόντους να αποτελούν ρεκόρ σε ένα ημίχρονο για το All-Star Game.

Φυσικά οι 397 πόντοι που σημειώθηκαν συνολικά από τις δύο ομάδες αποτελεί ρεκόρ επίτευξης πόντων σε All-Star Game, με την Ανατολή να καταρρίπτει και το ρεκόρ πόντων για μια ομάδα σπάζοντας το φράγμα των 200!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *