Με δεύτερο μπρέικ η Μινεσότα 2-0 το Ντένβερ

«Με την πλάτη στον τοίχο» βρίσκονται οι πρωταθλτές Ντένβερ Νάγκετς στα φετινά playoffs του NBA…


Η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο γνωρίζοντας μόνο τέσσερις ήττες στα playoffs ηττήθηκε 106-80 από τη Μινεσότα στο Ντένβερ, στον δεύτερο αγώνα της σειράς για τους ημιτελικούς των playoffs της Δύσης, και βρίσκεται πλέον πίσω στο σκορ με 2-0.

Οι Τίμπεργουλβς που έκαναν δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ αν και αγωνίστηκαν χωρίς τον Ρούντι Γκομπέρ, λόγω της γέννησης του γιου του, είχαν σε εξαιρετική… βραδιά τον Άντονι Έντουαρντς που σημείωσε 27 πόντους και τον Καρλ-Άντονι Τάουνς που πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών, ο Νίκολα Γιόκιτς κινήθηκε σε… ρηχά νερά σε σχέση με τις συνήθεις επιδόσεις του, καθώς πλησίασε το τριπλ νταμπλ, αφού είχε απολογισμό 16 πόντους (με 5/13 σουτ εντός πεδιάς), 16 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Πρώτος σκόρερ του Ντένβερ αναδείχθηκε ο Άαρον Γκόρντον με 20 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Τζάστιν Χόλιντεϊ.

Στο μεταξύ, οι Νικς επικράτησαν 121-117 της Ιντιάνα στη Νέα Υόρκη και έκαναν το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τους ημιτελικούς των playoffs της Ανατολής. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος σημείωσε 43 πόντους με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (13/22 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 14/14 βολές), ενώ τον ακολούθησε ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που σημείωσε 25 πόντους. Από την πλευρά τους, οι Πέισερς είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων οι καλύτεροι ήταν ο Μάιλς Τέρνερ που πέτυχε 23 και ο Πασκάλ Σιακάμ 19.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *