Λευτέρης Αυγενάκης: Σπάει τα κοντέρ και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης… σπάει τα κοντέρ και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Το λένε οι αριθμοί, που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και είναι αδιέψευστοι μάρτυρες ότι ο υφυπουργός είναι πραγματικός ρεέκορντμαν,


Κατ΄αρχάς ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί τον μακροβιότερο υφυπουργό αθλητισμού. Η καρέκλα αυτή είχε αποδειχτεί… ηλεκτρική για όλους όσους κάθισαν εκεί σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν ως τώρα.

Οι προκατοχοί του είχαν… περάσει δύσκολες στιγμές και ελάχιστοι κάθισαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, όμως, παρά το ότι δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές από συμφέροντα, που είχαν ως στόχο εκείνον και την Κυβέρνηση, άντεξε και έμεινε ακλόνητος στη θέση του, δίνοντς ηχηρή απάντηση με το σπουδαίο έργο του στο υφυπουργείο.

Ρεκόρ στο νομοθετικό έργο

Τα ρεκόρ όμως, δεν σταματάνε εκεί. Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί ρέκορντμαν και στο νομοθετικό έργο. Τελευταίο του νομοσχέδιο, αυτό που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και σε λίγο χρόνο θα βρίσκεται στη Βουλή προς ψήφιση. Ήταν το 7ο νομοσχέδιο της αθλητικής μεταρρύθμισης.


Η τιμητική θέση στην WADA


Σαν να μην έφταναν αυτά ο Λευτέρης Αυγενάκης εκλέχθηκε (εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση μα το πιο σημαντικό την Ελλάδα), εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ανώτατο διοικητικό όργανο της WADA, του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντί-ντόπινγκ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *