Κιλιάν Εμπαπέ: Έχω πει από πέρσι στην Παρί πως θα αποχωρήσω

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με την ανακοίνωση της πρόθεσής του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν  το επόμενο καλοκαίρι έχει βάλει φωτιά στο φετινό μεταγραφικό σκηνικό.


Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν γνώριζε από πέρυσι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να παραμείνει στη γαλλική ομάδα μετά το 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο Γάλλος αστέρας, με γραπτή δήλωσή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της “Equipe”, σύμφωνα με το οποίο ενημέρωσε τους πρωταθλητές Γαλλίας για την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει ο διεθνής επιθετικός, από τις 15 Ιουλίου 2022 έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

«Η διοίκηση του συλλόγου που ήταν υπεύθυνη για την επέκταση (σ.σ. του συμβολαίου) ήταν ενήμερη από τις 15 Ιουλίου 2022 για αυτή την απόφαση και η επιστολή (σ.σ. που εστάλη χθες στην Παρί) είχε ως μόνο σκοπό να επιβεβαιώσει αυτό που είχε ήδη διευκρινιστεί προφορικά», αναφέρει ο Μπαπέ, στην γραπτή δήλωση που έστειλε στο AFP.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *