Η Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του τουρνουά της Ντόχα

Η Μαρία Σάκκαρη στην αποψινή της πρεμιέρα στο  τουρνουά της Ντόχα νίκησε με 2-1 σετ την Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ (νο24 στον κόσμο) σε αγώνα δύο ωρών και προκρίθηκε στις «16» της διοργάνωσης.


Αντίπαλος της Σάκκαρη στην επόμενη φάση θα είναι η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, η οποία επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 της Καρολίνα Πλίσκοβα (6-1, 6-2).

Η Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ το οποίο «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες (6-2). Κι ενώ στο δεύτερο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό (break), στη συνέχεια η Ζενγκ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και «απαντώντας» δύο φορές στο σερβίς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έφτασε εύκολα στο 1-1 (6-3.

Να σημειωθεί ότι στο 9ο game η Σάκκαρη προηγήθηκε με 40-15 δείχνοντας έτοιμη για να «σπάσει» το σερβίς της αντιπάλου της και να μειώσει σε 5-4 για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά η Κινέζα πήρε τελικά το game και ισοφάρισε.

Στο τρίτο σετ η 27χρονη ήταν ξανά η πρωταγωνίστρια. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα (2-0) και παρά την πίεση που άσκησε η Ζενγκ, έφτασε στη νίκη με 6-3 και στο 2-1, που της έδωσε την 9η νίκη μέσα στο 2023.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *