Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε για ενημέρωση τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα επεισόδια στο ποδοσφαιρικό παχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός:

 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε αύριο (4.12.2023) για ενημέρωση τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ποδοσφαιρικό των ερυθρολεύκων με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.


Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα λαμβάνουν χώρα στο χωρο του ποδοσφαίρου μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, κάλεσε τον Ευάγγελο Μαρινάκη προκειμένου να ενημερώσει την ίδια και τον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Οικονόμου.

Στην ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αναφέρεται : «Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε.  την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να  ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *