Για το 1-0 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη των playoffs της Euroleague στο δρόμο της πρόκρισής του στο Final Four του Βερολίνου (24-26/5) υποδεχόμενος στις 20:30 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουνε να αξιοποιήσουνε το πλεονέκτημα της έδρας τους και να κάνουνε το 1-0 προς τις τρεις νίκες στη σειρά.


Στην πρώτη σεζόν του Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία και με μία ουσιαστικά νέα ομάδα, η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «8», ως δεύτεροι στην κανονική περίοδο, αποτελεί… άθλο! Οι «πράσινοι» επέστρεψαν σε playoffs της Euroleague για πρώτη φορά από τη σεζόν 2018-19. Στον δρόμο τους θα βρουν την 7η και αθλητική Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα που στη μέρα της παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου και είναι ικανή για το καλύτερο!

Καθώς, ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας έναντι των Ισραηλινών στην προσπάθεια πρόκρισης σε Final Four για πρώτη φορά από το 2012, η σειρά αρχίζει από το ΟΑΚΑ την Τρίτη (23/4, 20:30), εκεί όπου ο Κώστας Σλούκας και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν το 1-0 μπροστά στο φίλαθλο κοινό των «πρασίνων» που εξάντλησε τα εισιτήρια, τόσο για το Game 1 όσο και για το Game 2 στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (25/4, 20:30).

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *