Εθνική Νέων: Ήττα με 5-4 στην πρεμιέρα του Euro U19 από τη Νορβηγία

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων κόντρα στη Νορβηγία γνωρίζοντας την ήττα με 5-4 στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Μάλτας.


Η Εθνική Νέων βρέθηκε πριν από το 20′ με μειονέκτημα τριών τερμάτων στην πρεμιέρα της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ήταν αδύνατο να αντιδράσει στη συνέχεια. Όσο κι αν προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του Στέφανου Τζίμα που έβαλε δύο γκολ και είχε το ένα από τα δύο ελληνικά δοκάρια! Η ανώτερη στο πρώτο μέρος Νορβηγία επικράτησε τελικά με 5-4 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά, ενώ η Εθνική που άργησε να αντιδράσει θα πάει πλέον για ό,τι καλύτερο μπορέσει στη συνέχεια του τουρνουά.

Σκόρερ: 51′, 81′ Τζίμας, 80′ Σταυρόπουλος, 90’+4′ Καλογερόπουλος – 6′ Ρολντσόι, 15′, 44′ Έντεγκαρντ, 18′ Φλάτακερ, 36′ Σκόγκβολντ

Διαιτητής: Γιόνας Γιάνοβιτς (Εσθονία)

Κίτρινες: 42′ Γκολφίνος, 43′ Κωττάς, 48′ Σταυρόπουλος, 53′ Συμεωνίδης, 75′ Γκούμας


Ελλάδα: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Καλογερόπουλος, Προδρομίτης, Δεληγιάννης, Κωττάς (46′ Σταυρόπουλος), Σπυράκος, Συμεωνίδης (82′ Νικολάου), Τσίκος (61′ Γκούμας), Γκολφίνος (61′ Κυριόπουλος), Γκιτέρσος (46′ Τζίμας)


Νορβηγία: Ρι, Μουρουγκεσαπιλάι, Χόπλαντ, Χάραμ (46′ Χόλντεν), Μπάσι (46′ Άντρεσεν), Ρολντσόι (62′ Μπρούσεθ), Σκόγκβολντ, Έντεγκαρντ (46′ Άας), Μπράουντε, Σίβερτσεν, Φλάτακερ (46′ Φαράς)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *