Επεισόδια μετά το Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε

 

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 3-2 την Τραμπζονσπόρ στη Τραπεζούντα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας την Κυριακή (17/3) αλλά μετά το τέλος του οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα ορισμένοι ποδοσφαιριστές ήρθαν στα χέρια με τους εισβολείς, οι οποίοι απώθησαν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη φυσούνα. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να πάνε στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε περνούσαν ανάμεσα από τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να γρονθοκοπήσει τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Ο Μπατσουαγί από την πλευρά του κλώτσησε οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, ο Οσαγί-Σάμουελ πάλεψε στα ίσα με έναν μασκοφορεμένο οπαδό, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι και χτυπώντας τον με μανία από πάνω του!

Στα αξιοσημείωτα των όσων συνέβησαν είναι πως ένας φίλαθλος έχει πάρει το σημαιάκι του κόρνερ και κυνηγά τους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *