Χωρίς τον Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Βαρκελώνη χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου εν όψει των δύο πρώτων παιχνιδιών του με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Euroleague με το πρώτο να είναι αύριο το βράδυ της Τετάρτης (24/4, 22:00).


Ο Παπανικολάου παρέμεινε εκτός προπονήσεων με ίωση και ήταν απών για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει πυρετό και για αυτό τον λόγο δε βρέθηκε στο ΣΕΦ, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά, καθιστά τον Παπανικολάου εξαιρετικά αμφίβολο για το παιχνίδι της Τετάρτης (24/4), καθώς δε θα ακολουθήσει την αποστολή από σήμερα και ενδεχομένως να ταξιδέψει μία από τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη, αν νιώσει καλύτερα, για να μπει ξανά στη 12άδα και να τον έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στη χθεσινή προπόνηση της Δευτέρας (22/4), ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δει τον Τόμας Ουόκαπ να αποχωρεί με ενοχλήσεις στη μέση. Παρόλα αυτά ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» εντάχθηκε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης (23/4) και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την πρώτη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *