Μπάσκετ: Ο Βούλγαρος πρέσβης στην Αθήνα τίμησε το Σάσα Βεζένκοβ

Τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Βουλγαρίας τίμησε ο πρέσβης της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Βαλεντίν Ποριάζοβ, για την προσφορά του στο μπάσκετ και εν γένει στον αθλητισμό.


Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” μετέβη στην οικία του πρέσβη της Βουλγαρίας χθες (13/6), όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης «πτυχίου» στον Βούλγαρο διεθνή παίκτη. Παρουσιάζοντας το βραβείο, ο Βούλγαρος πρέσβης, Βαλεντίν Ποριάζοβ έδωσε έμφαση στη συμβολή του ΜVP της σεζόν στη Euroleague, Σάσα Βεζένκοβ, στη θετική εικόνα της Βουλγαρίας εκτός συνόρων, καθώς και στην προώθηση του βουλγαρικού αθλητικού πνεύματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Ο Βούλγαρος πρέσβης, Βαλεντίν Ποριάζοβ εξέφρασε βαθύ σεβασμό για το ταλέντο του Σάσα Βεζένκοφ και την εκτίμηση για τα επιτεύγματά του, «τα οποία μας δίνουν λόγους να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι».

Με τη σειρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε τον Βούλγαρο πρέσβη για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επιτυχίες του θα έχουν αντίκτυπο στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος της νέας γενιάς για τον αθλητισμό και θα συμβάλουν στην ενίσχυση των αμοιβαίων δεσμών και της φιλίας μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας.

Ο Σάσα Βεζένκοβ υπέγραψε εν συνεχεία αυτόγραφα για τους μικρούς θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν μπάλες και μπλουζάκια με το πρόσωπό του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *