Basket League: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη 85-71

Παρά τη μαχητικότητα που έδειξαν οι “κίτρινοι” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-71 και αποχαιρέτησαν με θετικό αποτέλεσμα το 2023.


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League και του τελευταίου παιχνιδιού των ομάδων για το 2023, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Άρη, ωστόσο κατάφερε να πάρει το “ροζ φύλλο” αγώνα, επικρατώντας με 85-71. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” ανέβηκαν στο 11-1, ενώ οι Θεσσαλονικείς υποχώρησαν στο 6-6 και παρέμειναν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο κομβικός Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος “σταμάτησε” στους 17 πόντους, τα 4 ριμπάουντ και τις ισάριθμες ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύτιμες λύσεις έδωσαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ με 13 πόντους και Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 10 πόντους.

Στον αντίποδα, για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη διακρίθηκε ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Τζόναθαν Στάρκ που σημείωσαν από 14 πόντους, ενώ επάξια στο πλευρό τους στάθηκε ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς που πρόσθεσε 13 πόντους με τη σειρά του.

Πηγή: ertnews.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *