Αυγενάκης για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου: «Έφυγες πολύ νωρίς, η έρευνα θα ρίξει άπλετο φως»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συγκλονίστηκε όπως όλοι οι Έλληνες με την είδηση σοκ για το θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τοπάλου. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον άδικο χαμό του νεαρού αθλητή μέσω ανάρτησης που έκανε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε επίσης στην ανάρτησή του ότι ήδη υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας με τον 16χρονο πυγμάχο, η οποία θα ρίξει άπλετο φως στις αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες του θανάτου του.

Αναλυτικά ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας θρηνεί τον χαμό του νεαρού πυγμάχου πρωταθλητή,Βασίλη Τόπαλου.

Πολλά τα ερωτηματικά,αλλά είμαι βέβαιος ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του. Έφυγες πολύ νωρίς…


Πως συνέβη το κακό


Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ στις 16 Δεκεμβρίου 2022 σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Ο νεαρό πυγμάχος είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και μπήκε αμέσως στην εντατική, όπου ήταν μέχρι τώρα. Από τότε πάλευε. Τελικά όμως, ο θάνατος τον λύγισε σήμερα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *