Αυγενάκης: Επίσκεψη στο ΓΕΛ Γαζίου – Βράβευσε τους Πανελλήνιους Σχολικούς Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου

Το Γενικό Λύκειο Γαζίου επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, όπου συμμεριζόμενος τα συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού για τη δικαίωση των κόπων τους, τους ευχήθηκε να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, οποία θα αποτελέσει παράλληλα και πολύτιμο εφόδιο για την αθλητική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


Ο κ. Αυγενάκης δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στον Δήμο Φαιστού, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για όλη την υποστήριξη που παρείχαν στα παιδιά, όπως επίσης και στους γονείς των παιδιών, τους οποίους και χαρακτήρισε “αφανείς ήρωες” και “πυλώνες” της προόδου τους.

Εδώ η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“Οι μαθητές-ποδοσφαιριστές μας από το Γενικό Λύκειο Γαζίου είναι πανάξιοι Σχολικοί Πρωταθλητές Ελλάδας, κάνοντας το Μαλεβίζι, το Ηράκλειο, την Κρήτη, όλους μας, υπερήφανους για την προσπάθειά τους.

Κι είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν με ανάλογη επιτυχία, εκπροσωπώντας τη χώρα μας και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (22-31 Ιουλίου) στο Μαρόκο.


Τους επισκέφθηκα, τους έδωσα συγχαρητήρια, μοιραστήκαμε τη χαρά και τον ενθουσιασμό για τη δικαίωση των κόπων τους και τους ευχήθηκα να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, η οποία θα αποτελέσει παράλληλα και πολύτιμο εφόδιο για την αθλητική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


Πολλά μπράβο σε όλους τους μαθητές-αθλητές μας, που αποδεικνύουν και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των τοπικών ποδοσφαιρικών μας Ακαδημιών (του ΟΦΗ και άλλων σωματείων) στις οποίες συμμετέχουν και στους προπονητές τους, στον Διευθυντή του ΓΕΛ Γαζίου, Ιωάννη Κωστάκη, τον υποδιευθυντή και συνοδό καθηγητή τους Κωνσταντίνο Κορτσινίδη και στους καθηγητές των παιδιών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμο Μαλεβιζίου, που συνέβαλε από την πλευρά του τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια, όπως και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη βοήθεια που παρείχαν ιδιαίτερα στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πάνω από όλα όμως, ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι γονείς και οι οικογένειες. Οι αφανείς ήρωες και σταθεροί πυλώνες της προόδου των παιδιών.

Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον!”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *