Απαράδεκτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβρισε χυδαία την μητέρα του σε αγώνα του και της ζήτησε να φύγει από την εξέδρα

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα τένις με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Rome Masters και βγήκε εκτός εαυτού, δείχνοντας μια πολύ άσχημη και απαράδεκτη πλευρά του.


Ο Έλληνας τενίστας είχε εκνευριστεί επειδή η μητέρα του, η οποία είναι Ρωσίδα του μιλούσε στα ρωσικά, δίνοντάς του κάποιες οδηγίες. Ρώσος όμως, ήταν και ο αντίπαλός του στο εν λόγω παιχνίδι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεώρησε ότι η μητέρα του δεν έπρεπε να μιλάει γιατί ο Μεντβέντεφ καταλάβαινε τι έλεγε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε κατά της μητέρας της μιλώντας της με απρεπείς χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

«Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μαλα@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον θεό σου», ανέφερε αρχικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε ακάθεκτος: «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο»


Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς να παρέμβει για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι. Η μητέρα του, ωστόσο, αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *