Αναβολή όλων των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Αναβάλονται όλες οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις, κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.


«Απέραντη η θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι αυτονόητο ότι αναβάλλονται όλες οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού μας πένθους», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Αναβάλλεται επισης και η δεύτερη σύγκρουσης Ολυμπιακού – ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει απόψει στο στάδιο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αλλά και η πρώτη αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ για του 4 της διοργάνωσης, που είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στο γήπεδο Αθανάσιος Διάκος.

Η ΕΟΚ εξέφρασε την οδύνη της για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και ενημέρωσε πως -συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος- δεν θα διεξαχθούν αγώνες το τριήμερο 1-3 Μαρτίου στα ελληνικά πρωταθλήματα. Ανάμεσα στα άλλα αναβάλλεται και ο εξ αναβολής αγώνας Τρίτων – Κόροιβος, που είχε οριστεί σήμερα στις 17:00.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τις εντός έδρας αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις.


Σήμερα (1/3) είναι προγραμματισμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης (Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League και Πανιώνιος-Βάσας για το Euro Cup), ενώ αύριο (2/3) πρόκειται να γίνει ο δεύτερος προημιτελικός του Challenge Cup γυναικών στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ταργκοβίστε, καθώς και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές για τη Euroleague. Την Παρασκευή (3/3) υπάρχει και η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για τη διοργάνωση.


«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που ακούσαμε για τη σύγκρουση των τρένων στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να στείλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων» έγραψε σε ανάρτησή της η Euroleague, τη στιγμή που αναμένεται ενημέρωση για τις αναμετρήσεις των “αιωνίων”.

Επίσης, από την οργανωτική επιτροπή Cycling Greece γνωστοποιήθηκε η αναβολής της παρουσίασης του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει αύριο το μεσημέρι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 σκέψεις για “Αναβολή όλων των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη”