Ανάσα στη Β’ Πειραιά από την Περιφέρεια Αττικής

Με χρηματοδότηση 310.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός του κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Κασιμάτης» στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.


Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στη σύγχρονη και λειτουργική πλέον αθλητική υποδομή όπου τα εκατοντάδες παιδιά της περιοχής θα αθλούνται με ασφάλεια, υπενθύμισε ότι «από τις πρώτες μέρες της διοίκησης μας δεσμευθήκαμε πως θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Αττικής μας και αυτή μας τη δέσμευση, την κάνουμε καθημερινά πράξη» και σημείωσε: «Ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την ευζωία των παιδιών μας και εμείς ως Περιφέρεια θα συνεχίζουμε να επενδύουμε σε δράσεις και υποδομές που θα φέρουν όλο και περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό».

Την ικανοποίηση της για την περάτωση του έργου εξέφρασε και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, επισημαίνοντας: «Παραδίδουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές χώρο αθλητισμού για τα παιδιά μας αλλά και τους θεατές που θα προσέρχονται προκειμένου να παρακολουθήσουν αθλητικές δραστηριότητες. Για εμάς ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα με έργα και όχι με λόγια».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *