Άλλοι 4 πυγμάχοι καταθέτουν σήμερα για τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή Βασίλη Τόπαλου

Άλλοι 4 πυγμάχοι, που ήταν στο γυμναστήριο της Καλλιθέας όταν ο νεαρός πρωταθλητής Βασίλης Τόπαλος κατέρρευσε, αναμένεται να καταθέσουν στην υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.


Ο άτυχος πυγμάχος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, έδωσε την μεγάλη μάχη για πολλές μέρες, αλλά τελικά νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή. Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διαπιστώσουν τι προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πρωταθλητή και τον οδήγησε στο θάνατο.

Ο 16χρονος πυγμάχος κατέρρευσε μέσα σε γυμναστήριο στις 16 Δεκεμβρίου. Ο Βασίλης Τόπαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο κεφάλι. Έδωσε την μεγάλη μάχη, αλλά ο θάνατος τον νίκησε και έφυγε τελικά από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου.

Από τα γραφεία της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Γενικής Αστυνομικής Ασφαλείας Αττικής, θα περάσουν σήμερα άλλα 4 άτομα, προκειμένου να ριχτεί φως στην υπόθεση και να φανεί τι οδήγησε στον θάνατο του νεαρού παιδιού.

Το βράδυ της Τετάρτης (4.1.2023) έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στο μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου συνέβη το τραγικό συμβάν.


Η αιτία του θανάτου


Η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και όλα τα στοιχεία δείχνουν ως τώρα ότι το αιμάτωμα στο δεξί ημισφαίριο του κεφαλιού του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε λίγες ώρες πριν οδηγηθεί τη 16η Δεκεμβρίου του 2002 στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η πτώση του νεαρού αθλητή στο γυμναστήριο δεν θα μπορούσε από μόνη της να προκαλέσει το μοιραίο τραύμα, καθώς για να προκληθεί το συγκεκριμένο αιμάτωμα θα έπρεπε να είχε δεχθεί πιο ισχυρό χτύπημα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *