Άδωνις Γεωργιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για το Νίκο Γκάλη – Ήταν στο ΟΑΚΑ με τον γιο του Αλκαίο και τον αδελφό του – «Όλο το γήπεδο έκλαψε»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον γιο του Αλκαίο και τον αδελφό του Λεωνίδα ήταν ανάμεσα στους θεατές της τελετής μυσταγωγίας της ΕΟΚ που έγινε χθες (4.8.2023) στο ΟΑΚΑ, όπου αποσύρθηκε η φανέλα με το Νο 4 που φορούσε στην Εθνική ο Νίκος Γκάλης.


Ο υπουργός εργασίας έδωσε το παρών στην συγκινητική εκδήλωση όπου ο Νίκος Γκάλης λύγισε και έκλαψε για την μεγάλη τιμή που του έγινε και την αποθέωσή του από τον κόσμο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τίμησε τον ιερό τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στα social media μίλησε για την σπουδαία και συγκινητική βραδιά για τον Νίκο Γκάλη:

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

Χθες είχα την χαρά να παρευρεθούμε με τον Αλκαίο μου και τον αδελφό μου τον Λεωνίδα στο ΟΑΚΑ στον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος και της Σλοβενίας. Πέραν από τη νίκη και την καλή εμφάνιση ζήσαμε την απίστευτη συγκίνηση της βράβευσης του τεράστιου Νίκου Γκάλη. Όλο το γήπεδο έκλαψε μαζί του. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για την όμορφη χθεσινή της πρωτοβουλία.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *